[智能電話] 聽日有 Nexus 5 訂?

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-30 18:58 發表
FB : PCM 電腦廣場

注目!! Nexus 5行貨明天開始預訂, 11月1日正式開賣!!! 售價$3,898!!! LG方面已確認消息, 但表示明天不會舉辦任何產品發布會。快d Mark實日子啦!!!

...
如果呢個價係 32GB, 我一定必入
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-10-31 10:07 發表
Google 好似多數 8/16G
呢部唔係只得 16/32GB 咩?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-10-31 10:16 發表
可能la, 等正式release 先知 XD
我覺得呢個成數都好高, 因依家無理由走番轉頭出 8GB 姐

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-31 10:54 發表
幾時有得 Pre-order 先........
新世界個網 話更新中
你好想快 d 換機?

好想快 d 知道 32GB 係幾錢?

引用:
原帖由 Aware 於 2013-10-31 14:35 發表

16GB $349
32GB $399
根據 nexus 7 既經驗, 呢 usd50 係 hk 可能會變成 hk$800 喎

price.com 已有 16GB 價錢

引用:
原帖由 patman 於 2013-10-31 17:10 發表
?? $$$
等同 #1 價錢

好想知道官方 32GB 賣價係幾多

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-1 10:04 發表

你只邊區?
緊係行貨價 la

引用:
原帖由 ming203 於 2013-11-1 14:42 發表

大鋪賣幾銀
16GB 咪又係果個價錢

佢白色都唔係全白, 又係前白後黑果 D, 咁樣真係咪搞

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-1 15:38 發表

打錯添

[from no. 1]
胃X,用會員抽籤方式以 $3,198 益會員。
而 $3,198 呢個價嘅由來就喺跟隨 11月20日,HK Play Store 開賣 16GB 價錢。(零售店舖所賣之 N5 都屬 HK LG 貨源)

另外,32GB 消息,由 HK LG 取得之貨源都唔使諗,喺無 32GB。

*唔知 32GB 會唔會喺 HK Play Store 獨家

引用:
原帖由 bebird 於 2013-11-1 17:03 發表
cancelled. wait 20th
減價果 part 未必堅架!