[硬件] D hdd 有無咁跨呀!

D hdd 有無咁跨呀!

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

#46 我同事話系正X睇野時,有人話買2T HDD,點知職員話要跟底板買...
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

4TB 幾時有呀!

引用:
原帖由 jackli 於 2011-10-19 17:48 發表
2tb唔系580咩
你想下好 la

引用:
原帖由 jackli 於 2011-10-19 17:53 發表
洗唔洗回得咁快...
睇唔到

引用:
原帖由 x2357 於 2011-10-19 18:21 發表
我都加咗 $100
加太少 la

無良代理 / 奸商呀!

[form qk123]

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-20 11:18 發表
咁都可以炒...
WD/Seagate/Hitachi除o左泰國,大陸同賓賓都有廠,Seagate o係新加坡都有廠
有咁大個藉口, 唔炒就苯 la

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-20 16:14 發表

我所知既係 代理停接新單出貨 , 等廠Confirm 供應喎
舖頭落 Order 全部行新價 , d人見起價就 "搶" 購
d 人係唔係痴線架! 係唔係都炒, 係唔係都搶!

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-10-20 21:17 發表
淘寶買左隻KINGSTON SSD 64GB, $578人仔
聽聞 kingston 舊款 ssd 效能都係一般喎

幾時先肯落呀!