[硬件] 請各米王準備銀糧

請各米王準備銀糧

ネットワーク対応 CDレシーバ         CR-N755         9月末         59,850円
FLACやWAV、Apple Lossless、MP3、WMA、DSD(WAVに変換)などが再生できるが

CR-N755のEIトランス

直接 經 NAS (DLNA) play FLAC  

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-8-1 15:13 發表
少個零我會買既...
黎到HK 咪少個零

引用:
原帖由 lorym 於 2012-8-1 15:18 發表

出唔出到中文歌名?
食到應該出到

WM8718  DAC

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-8-1 15:30 發表

計港幣要少二個零
夠唔夠買隻牛/DAC?

引用:
原帖由 Henry 於 2012-8-1 15:39 發表
WAV最多食到幾多Bit?
陣間想播BD-A/DVD-A/SACD出唔盡就.......
WM8718 DAC  192/24

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-8-1 15:50 發表

理智既音響玩家, 要衡量個價值
一部2000既player同6000既player, 多出4000, 到底有無個價值係度
呢句野係出自聲學博士把口(即係我老細 )
出黎個 wave form 一唔一樣先

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-8-1 15:50 發表

理智既音響玩家, 要衡量個價值
一部2000既player同6000既player, 多出4000, 到底有無個價值係度
呢句野係出自聲學博士把口(即係我老細 )
正如係唔係G 定菜頭一樣

引用:
原帖由 jackli 於 2012-8-1 16:00 發表
你又要方便 一click 有聲,
又要好聲,
咁系要比多D錢嫁LA,..,

set 好左個 DLNA 接個 play 就有聲

不過對我黎講又好似重覆左, 部 rx-v2067 一樣有

引用:
原帖由 metto 於 2012-8-1 17:13 發表
最衰冇 digital out
再 digital out 為咩???  
最終係睇粒 DAC >> power amp
依家好多Top AV amp 已經唔錯 解完咪用 XLS 去 你喜愛既膽機

引用:
原帖由 metto 於 2012-8-1 17:13 發表
6000 幾抵
最衰冇 digital out
擺書房/房唔錯

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-8-1 17:22 發表
AC 100V..
有 UK 版

引用:
原帖由 metto 於 2012-8-1 17:21 發表

我本身已經有 獨立 DAC 俾兩聲道用, 淨係想要個 streamer / cas 但懶得自己砌
買 nas 要優化 + 轉 linear power supply
大牌子如 linn 又太貴, 呢部其實幾好

av-amp 就純粹攞黎打機睇戲 ...
av-amp 當 streamer / cas 用

呢部就 pre-amp only