[硬件] 有冇2.1 Speaker可以推介

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:09 發表
http://store.apple.com/hk/product/TX583ZM/A?fnode=MTY1NDA0MA

引用:
原帖由 cainester 於 2012-1-19 12:15 發表

呢隻野豆潤咁...得唔得架
睇 review

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:17 發表

理得佢得唔得, 5K我擺係度型在先, 吹呀!
以size黎講好得, 以價錢黎講好唔得
以我黎講, 即係得個望字
去 showroom 試下

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:18 發表

我自list o個堆有(Remote有一個3.5 input就得,因為我部PS3由U2411個HDMI出3.5)

你都係儲多少少蛋蛋
一部有 HDMI in 既 speaker / amp 已經差好遠

D野咪放係 sound bar 上面

約948.2毫米 x 75毫米x 40毫米

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-1-19 12:28 發表
請問如果 2台 PC + 兩者都係行 DUAL MON 的話, 咁應該點駁呢條 SOUND BAR 呀?

HT-CT550W
http://www.sonystyle.com.hk/prod ... 3029160&lang=zh

PS : 先假設係無外插 SOU ...
佢話係 PS3 HDMI OUT...

PS3 HDMI >> CT550W >> HDMI >> Dell mon

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-1-19 12:51 發表

如果 ATI DISPLAY CARD 有一個 HDMI, 咁係唔係一個 HDMI 駁去 SOUNDBAR 再去 MON, 而另一個就用 DVI 出 SCREEN 呀? 其還是可以 2DVI 駁去 MON + 1HDMI 駁去 SOUNDBAR 呀?
HDMI >> SOUNDBAR >> HDMI 轉 DVI-D >>MON

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:39 發表
ricky哥緊記, 去邊睇都好, 千萬唔好信隔離台音響區D人講野
個度D人好極端, 一係DIY人推介你砌喇叭, 一係堆新手剩係識得係黃金呢D小圈子內
去 post76 好D

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 13:01 發表

問題係你用dual mon, 我唔知經soundbar後可唔可以同步輸出
試過得

DVI-D 1440x900
HDMI >> RX-V2067 >> Pan記 爬時麻

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-1-19 17:22 發表

見到呢樣已經唔駛諗
19" mon

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-20 18:38 發表
Bose隻5仔,subwoofer太大隻,塞唔落
已買??