[智能電話] 3K 有咩smartphone

引用:
原帖由 G544 於 29/11/2011 05:23 PM 發表
DKLM 架陳年三叔終於壞機

部flipout 要比番公司張卡用

3K 有咩機好用?

如果日系機要幾錢??? (絕對唔要中文ROM)
SH-12C而家$37xx
SH-13C而家就$35xx

如果要平既日系機得P-01D,$26xx,今年冬季機黎,個config都係中等

引用:
原帖由 kof2003 於 29/11/2011 08:59 PM 發表

我都有D 興趣... 唔知呢D 食唔食到 ICE CREAM

SH-13C 個外型真係好岩心水, 但個config 同價格 真係差d...
食就一定食到,Sharp好重視更新,我部12C都出左3次更新

引用:
原帖由 G544 於 30/11/2011 01:34 PM 發表

呢個價位全部都係512MB RAM 黎?

引用:
原帖由 G544 於 1/12/2011 10:28 PM 發表
已敗SH-12C 黑色.
除左個樣, 個日本Spec 真係快上手好多.
有咩問題可以問我架 應該解答到既

引用:
原帖由 G544 於 2/12/2011 10:22 AM 發表

其實我最想你幫我update
三禾個邊有無得免費搞?我幫你都ok既,因為我之前set好左所有野而家都無未刪,隨時都可以更新,但更新的話就要最少有70%電

引用:
原帖由 G544 於 2/12/2011 11:17 AM 發表

mon/photo/video have 3D mode
仲有game,youtube,就咁都可以3D

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2/12/2011 04:45 PM 發表
2.5k lg p990 water
3K artix
3.2k ms3
G大買左12C你先黎講

引用:
原帖由 G544 於 2/12/2011 04:50 PM 發表

佢冇同我講話有得更呀, 可能一入到去已經話要買成條大水魚咁啦
我以為係就咁上網更就得....

唔該晒你先, 不過你幾時得閒?
我聽日同後日都ok,但我要拎返屋企同你搞bo,我就係青衣個邊,你方唔方便先
就咁上網更新係得,但一定要你插FOMA Sim卡同埋一定要係日本到,所以D人先諗到用DNS呢個方法

引用:
原帖由 bebird 於 2/12/2011 04:53 PM 發表

only few of people knows, 識貨

seems u r expert, so no need to do anything for u
咁你又唔買?

引用:
原帖由 bebird 於 2/12/2011 06:59 PM 發表

I am just a poor Guy, using v880 jar!
我都好poor架

引用:
原帖由 poonyc 於 2/12/2011 07:26 PM 發表

好似好正喎~
3D方便程度黎講係好過LG同HTC個兩部

引用:
原帖由 G544 於 2/12/2011 09:39 PM 發表

我後日得
巴士42 到唔到?

你屋企唔方便我可以逛住街等
得42A,42C到,我個到無咩地方行,我set返台野就要15分鐘,更新大約46分鐘,你可以落一落去青衣城既

引用:
原帖由 G544 於 2/12/2011 09:42 PM 發表

真係唔望由自可
一見到真身已經即刻要買!
除左oneseg 唔用得之外全部都好親切
仲有Felica