[智能電話] GN 定XS?

GN 定XS?

邊隻好?

GN: 系統夠UPDATE, 大MON

怕: 燒印, CAM 好好普通.

XS: 型, 價錢冇GN 禁費.

怕: 唔知幾時有得UPDATE, 黃班, 高熱.

點選好?

引用:
原帖由 ccw 於 2012-3-30 15:38 發表

GN's parallel imported costs only 3k.....
如果係GN 就THINK 2手行/日本PARALLEL

XS 就舊機TRADEIN.......

怕AMOLED (GN 個3天王) VS 怕高熱食電

引用:
原帖由 刺青 於 2012-3-30 16:18 發表
我搵到部dc就影我XS 個Mon 比你參考下
下.....XS MON 有問題???

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-3-30 17:47 發表
自己去wilson玩下咪知買邊部囉

年初幫人買既GN ,佢上星期同我講已經放左,用返4s重順
2部我都有玩過...差唔多野.

只係想要系統更新快DD + 燒MON , 定係想要靚仔DESIGN + 多少少FREE RAM

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-30 17:52 發表
如果你接受到GN
買日本版係不二選擇(慳返舊錢先)
我女友用GN佢暫時都好滿意
GN 而家都係3000 日版.
2手GN 行約3.5-3.8K

我係怕3天王位燒印...

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-30 18:12 發表

我用GS2真係無理過燒印問題
最多得閒行下防消印apps
有D 禁的APPPS???

請問叫咩名?

GS2 唔係冇燒印咩?

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-30 18:15 發表

https://play.google.com/store/ap ... ps.burninsaviorfree
GS2一樣有燒印
但一般你轉左畫面一陣之後就會無事
例如開on.cc
E個PROGRAM 的圖係RUN 5分鐘, 佢係RUN 齊4隻色, 冇禁易印?

引用:
原帖由 T12 於 2012-3-31 22:56 發表
三叔唔好諗喇
今日行過WILSON

D人一係出GN, 一係出XS, 一係再大的NOTE (大機)

其他細機仔就唔計, 咩XT321, GALAXY W等等