[智能電話] Android 新手問題

ifanboy mode: iphone只要按實就會有X符號出現, 即時DEL APPS, 幾方便

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-6-27 16:21 發表

越睇得多ANDORID
越覺得佢似Palm OS~
一樣要入"delete"
click 咗先可以delete~
所以我一直都講, 各OS有各OS好處
起碼易落台先

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-27 16:23 發表

睇到麥當當個 web site 先同我講 ios 點樣好用
ifanboy mode: 呢D野我唔睇架喎, 要食咪去食囉, 更何況睇到又點, 咪食電D, 唔怪得你成日叫電話無電

引用:
原帖由 toby 於 2011-6-27 16:27 發表

裝左go launcher都可以係drawer度 按實出x
再入del screen
ifan mode:  咁麻煩, 都係原生既IOS好

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-27 16:28 發表

開戰甘話喎
ifanboy mode: android WM 通通行開一邊

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-27 16:41 發表

見四處都是IPHONE,自然抬頭會心微笑,

用IPHONE已是對他們最大懲罰.
再用原裝耳機聽歌,露出一張滿足表情,
可憐不知音色比不上普通三百元MP3,
人生最苦就是自己吃屎吃出一個滿足表情.

一邊用handsfree和老婆講交談, ...
ifanboy mode: 用android的, 思想原來那麼污穢的, 果然不能同高上的ifan們對比
但心入面想, 已輸了

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-27 17:13 發表

咁耐以黎既回復
直頭講到 iPhone user 係死既
Android 最好, 無得頂
直頭當 iPhone user 唔係人
要唔要我搵D post 出黎???
呢度比 EPC 既 Android 更過份
如果呢度容不下 iPhone 既人, 請出聲
我自然唔會留低~ ...
師兄, 唔洗咁大反應喎
我純粹係攪笑形式去講, 完全無惡意去抵毀用iphone既人
我自己都一樣用過iphone架
自問我自己唔會因為你用咩系統, 而對你有偏見既人
不過呢, 如果你get唔到我上面回覆既意思
咁我真係幫你唔到啦

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-27 18:01 發表

請睇返咁多有關 android 既 post 先再講啦...
唔洗再講
起碼我本人係無惡意
師兄你又唔洗再咁激動,
可以架啦