[智能電話] 吹部 docomo◆GALAXY NEXUS SC-04D 團購 - 有一部現貨

好吸引

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-3-20 11:07 發表

整返部~
額已滿

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-20 11:12 發表

後補囉
都係忍忍手
呢排好多錢都唔係洗自己身上

引用:
原帖由 cainester 於 2012-3-20 11:28 發表
我都需要買多部電話
因為原來我手上果部入左公司sim card 既電話唔係 3G, 去到泡菜國roam唔到
我明明上次都冇問題....真係怪....
咁你到底落訂定攪事先

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 11:58 發表

咁多人想要?

不如我又搞個,收$2800....
包運費嗎?
頂爛屎喎

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 15:52 發表

HTC One X
算把啦, 係佢眼中唔靚=廢
靚既, 廢都=靚

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 16:01 發表
$2800會有幾多人有興趣?
幾時到機先

我頂, 隔離岩D人話用空郵寄, 60蚊HKD
我真係祝佢地好運

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 16:20 發表

要花功夫去search同落bid,而且要等代bid寄過來,預計都要兩個星期多。

講真,如果你地自己識搞,可以是但搵間代bid,入訂金自己bid,可能再平d添! ...
你講到咁, 好似拆緊LC招牌喎

引用:
原帖由 lctang 於 2012-3-20 16:25 發表

無 tracking
快既4日慢既試過9日
都唔關時間事
等陣拆開得個盒真係開心又愉快

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 16:29 發表

No.1好多人講緊,都唔係咩秘密,咁大家分享下,冇乜所謂啦!
而家臨介點都去到成25000先bib到
LC同河本真係覺得成本內解決得到?

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:37 發表

do u know JPY is 0.092x now? i don't think it'll lose $ unless phone price suddenly go up a lot or JPY exchange rate go up a lot
我知呀, 我驚有意外姐

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-3-20 16:39 發表

當25000Yen bid到,日本local delivery要500Yen,再加EMS+保險去香港1400Yen,已經係27900 Yen...
以今日個rate計,咁o既成本大約$2500...
我望過下, 而家差唔多即食價最平都25000, 開始炒起上黎
3XXXX即食價已出現
即LC差唔多27000內就要買到

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:54 發表

亞馬遜25300
&3XXXX即食價 nobody wanna touch ga la!
我係驚LC岩價內買唔買到8部姐

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:59 發表

LC in #1 said
"如 BID 唔到 / BID既數量唔夠會跟 ORDER 先後次序
無貨個d 會退$" ma!
所以其實我真正意思係, 唔好抱有"百分百有機係手"既希望