[智能電話] 2K買Android手機...

2K買Android手機...

水/二手唔緊要.反正番澳洲又無保.

去SSP定旺角買比較好?

一手
LG GT540/samsung i5700.

二手
MOTO MS/ACER LIQUID

仲有邊部推介?

Google phone 偏貴,WM機好多選擇XD

acer BETOUCH E400或二手ACER LIQUID 呢?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-9-20 15:41 發表

我諗5700都得.

2手n1......起碼3k了嗎?!
我而家都諗水/二手i5700,acer liquid,

LG GT540點? 水貨1680 only.又可以升2.1

可惜身邊朋友壞LG 機,有d驚.

引用:
原帖由 RT 於 2010-9-20 21:16 發表

用電阻 Mon 你仲會後悔過揀左 320x240 果 d 機, 更何況係 LG
我用過電阻同電容,各有各好.

引用:
原帖由 RT 於 2010-9-20 21:24 發表

係各有各好, 但係都要睇埋行o既 OS 同 Apps 吧, 你可以想像下 iPhone/iPod Touch 係電阻 Mon o既感覺 . . .
明天去telstra 玩下GT540先.

細MON用電容式,D 字打錯哂....

今曰去玩咗HTC Wildfire同LG GT540

好老實講句,GT540比Wildfire 用落更爽.

以流暢度,GT540同Wildfire 差唔多.
播片絕對係GT540大勝
音效都係GT540好

收訊GT540比Wildfire好,我係Telstra 試,用3.5G load youtube片永遠係GT540快過Wildfire.

check 番signal,GT540大約係56 db,HTC wildfire係大約80db...

一手
LG GT540/i5700.

二手
MOTO MS/ACER LIQUID

仲有邊部推介?