[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 13:29 發表

我果d有延誤,凌晨響Lantau Island....,仍在運送中。
我同你同一lot
fedex唔知攪乜

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2010-11-22 14:20 發表

fedex status:
On FedEx vehicle for delivery
係咪送緊黎?
Yes

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:19 發表
ST and SSP 好似有人話有6K
let's try
ST同SSP都有人睇住個網, 今晚出到去未必有呢個價

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:28 發表

咁PK 既人一定有
今日問左好多間都係5800 , 最高問到既價係5850 ....
如果有6000 我都走
有6000我都叫齊人走

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:42 發表

SSP 我今日應該會去 ... 有冇興趣一齊 ? 多個人多個idea
我可能同班同事一齊, 唔係咁方便join埋
btw 我諗我多數去左ST先

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 15:58 發表

仲想join 埋一齊多個idea 添
我今晚仲要有其他野忙, 仲1516緊去唔去先好

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:08 發表

問左觀塘交收5850 一部 , ssp 未知, 估佢既價都係咁上下....
諗緊好唔好放俾觀塘友 , 順道回家 ....
今晚可能去SSP 放...始終SSP 感覺上好似好價D ...
waha~ 我係北角working

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:14 發表

shakehand台山都出到5800 收機, 如果mk / ssp 都係5800, 咁點解唔去shakehand台山算
觀塘交收5850好似抵食d喎

咦? 你地可以諗諗....
我有同事剛剛俾apple cut左單....
今日過後可能真係會小好多貨....

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:53 發表

我估Apple hk可能會學Apple cn咁,不定期開一開,畀人訂爆就close。
至於話重有冇得炒,真係睇"其他市場"實際需求有幾大,同可以持續幾耐。 ...
其實依家睇到大陸個價都跌左好多, 我自己覺得先走為上

ST, 5780
原本5800, 行左兩圈突然落左價

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 22:42 發表

咩鐘數去?
7:15左右, 行到7:30落價到5750
最後行到有一間講到5790就賣左~

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 22:56 發表

上星期四去放10部,有5900,估唔到又再跌。
今日成個ST都係放機, 重回9月尾個段時光

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 23:05 發表

證明真係有大貨到,d散戶開始感到不妙,拿拿聲趕去放?!
好明顯係
有d鋪收到夠曬數唔收

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 23:22 發表

其實,收機價到今日都仍有57xx-58xx已經好勁,之前曾經歷過回落到51xx,然後又反彈上過68xx,真係奇蹟。
yes~ 所以我都決定唔等~(雖然好不幸地61坐到57)
而且我仲有貨到