[軟件] [求救] DD-WRT VPN點set

[求救] DD-WRT VPN點set

未set過VPN,唔知點set。
DD-WRT要點set?
Windows困邊又要點set?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-2 23:07 發表

WINDOWS 果邊EASY (乜VERSION WINDOWS 先?)

問題係DD-WRT 我未用過

你最有個DOMAIN NAME 先 因為方便你去LOGIN 唔駛下下記IP 今煩
睇唔明呀,有冇圖解教學

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-3 01:21 發表

WINDOWS 我可以CAP 教你做 (你比咗個WINDOWS VERSION 我先啦)
DD-WRT 果邊我要睇下點做

因為我無機 試唔到
未講過Win7 64囉

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-8-3 09:19 發表
我的簡單setting
記住user 要 set 成 userID * pwd *,* 同pwd 間要留space
另如唔想VPN見到 network 內 ge野,cilent IP 要同 DHCP IP range 唔同
server IP要0.0.0.0?
Windows Client要點set?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-3 10:03 發表
windows 果邊我CAP 咗

可唔可以CAP 個NAS FUNCTION 表比我 睇下有無BT FUNCTION ?
Thanks.
我屋企NAS?
有呀。

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-3 14:18 發表

我想知DD-WRT 個BT FUNCTION 會唔會好過原廠果個
呢個唔清楚,不DD過-WRT好穩定,識set應該會好過原廠野。

琴晚用屋企部netbook試OK(Win7 32)
今日用公司機試(XP SP3),一connect即斷線:o)