[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-1 12:22 發表

有船材, 你唔係有R19/R20 船工咩 ?
有料既話 你比淨造價美幸代造又點話
代造5*?

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-3 17:00 發表
http://gvo.wasabii.com.tw/04_Pride/01_sea/121227_F3.shtml
法蘭西軍獲歷史性勝利!!

做英文功課睇到佢D片搞到我忽然好想玩大航海

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-1-20 07:19 發表
提醒咁多位..
有貨好快d拉啦..
東亞貨係2nd age 正式變垃圾
點垃圾法?
唔值錢? 咁EXP呢?

冇睇個post一陣做咩多左咁多晒命post

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-21 01:06 發表
QC !
http://blog.sina.com.cn/s/blog_544f077301019lnu.html
2nd Age 玩歷史可以玩到 投資波爾多?!

睇泥 我要睇下點樣幫小號叛返去英國

我呢幾日人品好差乎?
玩PAD又玩極都出唔到想要GE蛋
玩GVO又兜極都抬唔到價

DOM姐又回帶
段宣傳片好耐之前已經有
只不過隻黑椒POST多次

你地行太平洋的話點行GA?

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-27 11:50 發表
呀貓咁快既......戰38 了
佢抽中隻 特制戰60

勁打
我都想練 但我用埋D炮就冇人造炮

好耐未入過東南亞
今晚入去咩人都冇 個海又冇NPC海盜

Anyone had tried already?

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-31 21:13 發表
由於垃圾 nP 又改左野既關系
要解 nP + 多開又要開 Hex Editor XD
(Especial Thanks to NN 佢話要見到 D Cup 美幸喎 )

之後可以用舊招拆 nProtect

第一步:將gvonline.bin複製一份並且將擴展名改為exe, ...
右上角冇得叉 有冇得unlock個叉

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-1 01:54 發表

我唔係Programmer .......依家改版後 城內Logout 5秒就得啦
我平時熄機係係城就咁叉..
仲有D豆係唔係冇升價 都係24000咁上下?

而家要拉豆先可以補返個差值
之前我都係就咁東亞貨換完就回航
如果拉平價東亞貨 倒不如直接拉豆或者胡椒仲好過
慳返D時間
當然唔為錢純娛樂另計