[電子電玩] 有冇人有興趣買番部PS3

有冇人有興趣買番部PS3

我想放

部野放係屋企冇時間玩

有冇人想收PS3

認真, 320 GB 新板黑色,改左3.55

真BID就$1700 起
連一隻正板Another Century's Episode:R
部機入邊入左有好幾隻GAME

行保到2012 年9月

最小都$50 for 1 bid
+$300 連隻1TB WD HDD.
入連都有幾隻GAMES . 唔記得左有邊幾隻
行外置打機

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 09:06 發表
(我是認真的) 你全套機有咩跟呢?
一條色差.一個手制( 我自己買多左個白色, 買的會送埋)
之後咪就係部機同條火牛線

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-1-9 13:41 發表
我想連線所以玩正版 幫你唔到
我都想過玩正板

如果冇人收留佢我諗我都會轉番部PS3做正板.

問題係去左正板就番唔到轉頭

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 19:30 發表
哦...? 玩唔到正版?
點解玩唔到既...? 我想連線上PSN bor..

同埋...最緊要既係..
邊度有老翻買/DL 先...?
玩就玩到, 不過而軟係破解左的
限死左得3.55 的GAME 先玩到DL 的

如果要玩正板, 簡單地入隻正板就得. 如果隻GAME 係新板, .. 3.60
佢會叫你UP, 一UP左就只係玩得正板

所以話一玩正板就番唔到轉頭.

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 21:07 發表
即係其實只係個firmware 只係去到3.55
而且軟破解咗, 咁先玩到老翻

如果玩老正, 就要upgrade firmware
是嗎?

但D games 郁下都十幾G
真係有排DL ...
yes

所以冇人收留的話我會考慮PS3 玩番正

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 21:51 發表

比少少時間我諗下
(主機入面有冇利勝利11人先 )
唔記得係FIFA 定係你而隻.

我記得有玩過

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 22:10 發表

如果咁Q 有埋Monster hunter 3 就咩都唔洗諗
即食
唔記得3.55 玩唔玩到同埋我PSP都有得玩就冇留意

我最怕係有GAMES 你希望想玩但3.55玩唔到要轉正板,之後你UP 完,老番個堆玩唔番

想賣機但唔想害人

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 22:47 發表

如果買, 我只會買主機
同埋想八卦下主機入面有咩game 而己
不過冇個外置過GAMES 會煩D

有D GAME 放入邊玩有d放外置. 由其大gb 數的. 唔用hdd 就要用ftp 黎過落部機到
最多入多幾隻比你 因為仲有d games 係放左係部電腦到冇玩過

BTW 岩岩上網睇完mh3 要3.60
老番好似冇:CRYXD: