[硬件] 限米煮限飯

(有無M.ATX版插到4條RAM,剩超RAM )
LKN個塊未系囉 , 仲有我之前賣個塊M4A88TD-M /USB3都系
我有對ADTAD 1333 D9KPT晶片...有興趣可以幫你試試 , 1600 唔成問題的

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 14:01 發表

ADATA?
1333去唔去到1600?
去到 , 但係你要幾電CL幾講低, 我有時間試試..但不燒memtest丫...meetest系費時間...只跑Hyper PI 32M 跑2,3轉都OK

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 14:15 發表

宜家我對gaming series 都係8-8-8-24 1T,電唔清楚......

如果咁樣ok,買返ADATA 1333算........
新個D晶片未必得 , 我手上個2條岩可以針針晏D幫你試,加陣玩緊新RAM

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 14:30 發表

唔該晒,試完我再問我巴打諗諗
我系No.1放比人放左飛機

岩岩揾返下之前試過的成績..32M要有時間先試遢

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 14:52 發表

兄弟,你行到1800 bo
btw,有無no.1條link?
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1487735
佢留左電話比我我打比佢話唔想要我費事煩

原來我放錯圖但係都行到1600的

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 16:33 發表

我巴打話要買全新

諗下買kingston定adata算......行到1600算佢好彩
ADATA 我相信佢D晶片會令D,但係另一個問題就系佢批批晶片都唔同 分分鐘買唔系Kit會混埋2隻

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 19:51 發表

Display 卡唔建議 Galaxy 隻風神
好鬼嘈......
更新左bios未...

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 19:52 發表

唔好
用我塊 ATX ASUS M4A87TD EVO
我全新

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 20:02 發表

已經 Up 左
成部機最嘈係佢
最後可能找 Frankie 買張 MSI GTX460 賣鬼左張 Galaxy 算
換把高轉速少少的fan 做CPU FAN ...搞掂

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-18 09:44 發表
唔超買x4係咪945好d?
咁講法955 965 會仲開心D 睇個人需要