[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 15:12 發表

我由九月中開始細注試玩,到依家都未過卅部,最初果兩部夾埋執得幾舊,賺得好少。
你咁多部加埋總共幾多利潤?

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:02 發表

暫時賺左既,應該夠買D7000 Kit。

如果剩低果d賣到5900/pc,可能夠買"無敵兔" body。

我都系賣過一部 only

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:11 發表

你有正職收入嘛,又有得去日本玩,我量左地成年有多。
我都想去日本係玩

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:17 發表

真係量足一年有多,email send過唔少,叫價亦一再調低,比之前份工少1/3都冇回音。
咩野工種?

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:26 發表

一般文職,Marketing/Sales Support/Customer Service/HR/Administration/....乜都send過,全部冇回音。
supporting role 可能男應徵者會蝕底d
除非比較senior 既 position

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:32 發表

Sales/Clerk果d我都有試,一樣冇回音,依家寄望Pass到IIQE Paper1同Paper3,可以博一博。
應該會有幫助
Good luck

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:10 發表

入多幾部, 賺多幾部
我果一部係7月30號放的

想請問IP4係咪仲未有得 Apple Store訂??
做咩事停咁耐??

今次到我真正老闆(鬼佬)叫我幫佢買

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-29 17:39 發表

唔知真正原因....
想買既可以搏下豐澤or百記現貨, 佢地不定時會有極小量現貨
係咪比AS貴?

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-29 17:47 發表

呢層我就唔多清楚
再唔係就去shop買, 有報價賣緊6150-6200
又或者去facebook or 你想 睇下有冇人5900左右賣o羅
引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-29 17:47 發表

有貨應該係公價, 不過會屈你買幾百蚊配件
(配件全部都係cheap野扮好野)
咁咪要我自己去哽個差價?
一係照直同佢講算...