[智能電話] 超抵,Motorola PRO+半價.

超抵,Motorola PRO+半價.

原價$3998,百記特價$1999,無需指定信用卡.
頭先決定出手,不過冇現貨.

Mo記好多機大降價,DEFY+降至$2398,XT316更一舉降至$999.

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-1-23 20:24 發表

如無意外,呢幾款機都上唔到官方ICS,
唔劈價只會做蟹貨…………
DEFY+已經有非官方ICS,官方真係唔知有冇.
至於XT316,已經公佈左永遠停留係Android2.2.2..

講軟體升級,SE最有誠意.

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-24 14:32 發表

2011 年所有機都有得升官方ICS~!
Xperia Mini Pro都有..
行機$1880,行Qualcomm 1GHz CPU,不過RAM得256MB.

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-24 15:00 發表

因為mini pro 有埋前置cam (但arc /arc S 冇 )
所以可以玩埋face unlock
所以SE機無論軟件硬件都做得唔錯..
Mo記最新果部XT615,行Qualcomm MSM7230,上網睇返原來得800MHz.

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-24 16:41 發表
其實,依家d人換手機換得咁密,就算廠會出ICS更新,等得來可能已經換左新機。
我2年換一次

过去十几年,我一直坚持两年换机一次的原則.

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-1-24 23:35 發表

主要係, 你部機捱到幾耐先
Nokia603
唔知捱到幾耐

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-1-25 00:32 發表

nokia有排
Symbian Belle之後,都唔會再有得升級啦.

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-1-25 10:28 發表
615 唔係用7227a咩
用得7230都有誠意啦
同埋xperia mini pro 應該係用512
Xperia Mini Pro唔係512MB,不過都唔係256MB,係320MB.

舊年11月出左部Note,而家仲係細佬度.

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-26 13:09 發表

你對你細佬真好
同一個肚出黎,冇得計.
再講,佢部S2仲係我度.