[硬件] ASUS x OCQQ 超頻比賽 - 賽後檢討區

ASUS x OCQQ 超頻比賽 - 賽後檢討區

1. 身份揚左了........
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-9 13:16 發表
1. 經過2次比賽都冇揚開身分
2. 自己抵死沒fan帶去
3. 唔覺意望到Tommi

HW體質我覺得都尚可...
記得準備暴力扇了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

比賽相片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

亂影
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-10 00:26 發表

天然系長髮眼鏡娘 最高

我粒 1090T 係 CPMW
唔 Crab 喎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2010-8-10 01:20 發表

請悉述之
重唔夠?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2010-8-10 01:31 發表

你現場那粒呢
個粒唔好提.......
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-10 22:48 發表
我現場粒都OK
你地揀哂
最後剩2粒都係1020FPMW俾我
頂 , 早知選 FPMW .......
我同 FPMW 有緣d
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-10 23:02 發表

FUCK PMW 垃圾垃圾
你粒係 FPMW ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

我之前遇過既唔同 Code

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-10 23:11 發表

人品問題
我果粒係Fulfil
佢果粒係Fuck
應該係
邪神坐得係佢隔離太耐
天然系長髮眼鏡娘 最高

0923 個粒 550BE 我賣左好耐
天然系長髮眼鏡娘 最高

原來手頭粒 555BE 又係 1008 FPMW
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-10 23:24 發表

邪氣附U
體質下降

都係人品問題
邪神坐佢隔離
唔坐你我隔離
Tommi
天然系長髮眼鏡娘 最高