[硬件] 看來我無壓錯注 睇好 Bobcat

看來我無壓錯注 睇好 Bobcat

連長年  Pro-Intel 既 Tom 仔都讚好 講到好高期望
AMD
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 15:21 發表
都慣左... 雷聲大. 雨點少...
次之都話冇壓錯注, 點知注注都輸到入肉
Intel GPU / GMA XX 次次都係 吹到自己好勁架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 15:56 發表

個個問我, 我都話對Intel GMA 冇期望架喇
是 __ 但睇到高清冇Loop 死, 冇爆格, 硬解到咪是但囉
拎onboard 黎打機, 作死乎
Intel 硬解到 Blu-ray 3D 先算啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-11 16:52 發表

你睇緊啦 ?
GTX460 = capable
Blu-ray Drive = 要買 唔難買到

係隻 mon
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2010-11-12 17:51 發表

倒轉來講:

我仲記得當年 SOCKET AM2 ATHLON X2 對 LGA775 Core 2 Duo , AMD又輸到車尾燈都見唔到 .
跟住 SOCKET AM3 Phenom 對 LGA775 Core 2 Quad / LGA 1,366 Core i7, AMD� ...
Tommi 我要求收回借給你既 1055T
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 smallhonhon 於 2010-11-12 11:45 發表
INTEL 好AMD好
邊間產品好咪買邊間囉
人地公司唔會多謝你
作為股東
AMD 賣多d 生意好d 對我黎講係好事
天然系長髮眼鏡娘 最高