[硬件] [AMD愛好者係列#52] AMD Vision "Ultimate" Platform

[AMD愛好者係列#52] AMD Vision "Ultimate" Platform

最衰都係 AMD
改左叫 AMD Radeon 之後 我都知遲早出事

頂  , 身為 "AMD 愛好者" 既我
忍唔到手 買左張二手 HD6870

不過 相信有留意開 我post 既朋友都知
"美幸號" 唔鍾意 ATI 顯卡, 用 ATI 會發老皮唔開機

所以我今次 特登預早通知定佢 開埋post

壞叔叔  dom "過幾日會帶個新朋友翻黎 , 大家都係AMD , 要做好朋友架 ! "
美幸 " ............."
壞叔叔dom  " 嘻嘻 , 點會唔要你呢 , 我買都係買翻 AMD 既 "
                 " 今次呢個新朋友 係正統 AMD 血脈 , AMD 官方版 "Built-By-AMD" 架!"

美幸 "又換!! .............一陣趁你玩 Bad Company 2 hang 次機先!"
dom (玩緊 BC2 ) " 呀 頂.......藍畫面 "

到左星期一
收左張 HD6870

準備上機個陣
dom " 乜張卡咁長架............大鑊   塞唔入 就真係捉蟲....大拿拿 $1600 .... "
       " 不過 BBA 真係幾正 , 除左個風筒 Full Speed 嘈到拆樓 "

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

最後 , 原來係剛剛好
好鬼迫

安左張卡 , 最緊張時刻到了

dom (按開關) " 今次大家都係 AMD 應該無問題吧........"

美幸 " 依 , 新朋友喎 ? 你係? "
       " 我係AMD 的 6870 , 你好呀 "
       " 大家都係 AMD 無問題了 "

部機開到 :wahaha:

唉, 有時我覺得部機d 性格似小鏡多過似美幸.....

P.S. : 唔好理我d 線先啦 .....太多 HDD 後遺症

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-2 07:19 發表
玩唔玩得過?
我都想換走張4870..
壞左先換啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-2 10:06 發表
dom, 睇黎你年薪應該過百萬....
過百萬津巴布偉幣就係
買完 6870 => 賣走張 GTX460 1GB
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-12-2 11:52 發表

His case is too old and small.
It's not old .........CoolerMaster Elite Gladiator 600
It's new release (last year)
天然系長髮眼鏡娘 最高

講起黎
粒 405e 買左翻黎都未上部 ITX  
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂........有d 後悔了

一換翻 A 卡玩
玩 FPS 時快時慢........
打 槍game 一時順一時疾一下 (Bad Company 2 / Call of Duty Black Ops)  
點瞄準黎玩呀?

有無得強制停左個死人 Catalyst A.I. , 我已經set 左高質素了
天然系長髮眼鏡娘 最高

Fixed
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Aware 於 2010-12-25 22:47 發表

Fixed What??
美幸同佢和平共處了
無hang 機
無疾機
So Good
天然系長髮眼鏡娘 最高

10.10
天然系長髮眼鏡娘 最高