[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

聽落幾有趣
會唔會好多PvP
我唔鍾意 PvP (除左打海盜 )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

你地有幾多人玩緊
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

點算呀
我剛剛開 account .....
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 14:55 發表

入戰服
我有2個靚靚美幸look小號同你升lv

但係QC QC 係探服
其他人都係嗎 ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

個 Client 重未Download 完.........

網上爬真係好慢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-12 16:16 發表
係隻game 少人down ......
唔關事, 老電 8MB ADSL
我已經谷到盡700~720 KB / s Download ( 8M 極速 )
剛剛先 DL完
天然系長髮眼鏡娘 最高

比我搵翻我收左係 HDD 既 大航海時代 2 既 folder
2 MB
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-13 06:32 發表
成功推倒塞維爾個酒女..
推倒 :shakehand
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-13 12:09 發表
商70
+24%有1200幾倉
天然系長髮眼鏡娘 最高

開人啦
去探索號??
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-13 07:59 發表

較到唔好俾人search到就無乜野
點樣set 的
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-13 12:09 發表
商70
+24%有1200幾倉
中國船咁屈機既
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kclee514 於 2010-12-13 23:39 發表

我有個fd 練到求愛 r15

比我找到
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... 07200&snA=39833
【大航海時代】北海酒女推倒至霸

:shakehand
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-16 00:32 發表
我過唔過黎探服開個ac好呢..
Come la
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://hoso.freebbs.tw/viewthread.php?tid=1303
危海 "海盜" 出沒區
佢既資料依家重有無用
天然系長髮眼鏡娘 最高