[硬件] Bulldozer, go back to the field. (Updated)

That's why I don't have high expectation with Bulldozer
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

If Bulldozer Lost again
My next upgrade probably goes to Llano / Trinity
Not Bulldozer

Now I can save the money from purchase Crosshair V (Project Bulldozer Canceled)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 bebird 於 2011/7/4 16:06 發表

"upgrade" to Llano for u is downgrade wor!
Phenom II X6 1090T is good enough
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/4 16:12 發表

GO for   
=
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ccw 於 2011/7/4 21:53 發表

But now AMD =
這是我的原則
A 記好既當然會用
差既 我會繼續用

連 7750BE , Phenom X4 9850BE 呢d "雷王" 我都用過. 無問題
講左好多次 煙條出到 Core i999 我都唔會買 煙
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Henry 於 2011/7/5 04:52 發表

AMD收皮你係咪唔用PC.
(雖然唔會比AMD收皮)
用到現有既壞晒為止
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/5 15:43 發表
硬頸係無著數
我已經妥協太多野了
連自己鍾愛既 AMD  都唔硬頸 點得架

天然系長髮眼鏡娘 最高