[電子電玩] Empire Total War 好似好正咁

Empire Total War 好似好正咁

大海戰打打打
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/3 23:11 發表

叫我
香港有無得賣
無見過有賣既
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/4 14:58 發表
比你講一講我又玩返..
我隊東地中海艦隊
隻game我已經玩到去屈機既地步..  
我壟斷絕大部分貨物既出口  (象牙,辛香,糖,寶石,茶葉係我100$壟斷, 皮革果d 80%都係我出口)
所有大國 除左英荷之外.. 其他唔 ...
印度帝國
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/4 13:05 發表
我國版圖:shakehand
Ottoman 呢? (土豆)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/4 15:24 發表
西印度洋艦隊
西印度洋艦隊打海盜 接舷
北海第2艦隊
最小船既黑海艦隊.. (又唔係最弱既.. 我東印象洋果2支真係雞肋...)
最強大既北海第一艦隊... 可惜將軍岩岩賣左咸鴨蛋.. 遲下調過美州, ...
小飛做海盜
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/5 00:45 發表

symbol 黎 你睇下下面先啦..
嘩 , 好很疊馬喎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/5 01:54 發表
  最強大既北海艦隊...  (就快被新既北美艦隊取代)

3隻2等戰列+1隻3等戰列.. 仲有n咁多隻5等/6等護衛艦..
無敵
最雞肋既西印度洋艦隊... 主要作用係保護商隊同維持出口壟斷 (見倒敵國商船 ...
咁重火力 重要 高機動性
英國佬金翅福佳鳥
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/5 03:13 發表
back to my indian empire

打海盜...   廢船直接爆
好船就捕獲+收回自用

打意大利 圍攻 (9對10幾)
近爆對方隻船..
點知唔小心燒普自己隻旗艦
自爆收場
20686 ...
Friendly Fire
天然系長髮眼鏡娘 最高

$80 買左隻 Napoleon
天然系長髮眼鏡娘 最高