[硬件] Lian-Li PC Q15

Lian-Li PC Q15

http://www.techpowerup.com/16267 ... ni-ITX-Chassis.html
做咩整4個碌

重有 Dual Slot 卡入唔到
肥少少上到 Dual Slot 卡我砌呢隻呀
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/3/20 16:35 發表
賣街 USD179 (HK$1.4K), 真係搵鬼買囉
跟埋300W SFX 牛架
不過走牛平d我都要
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ccw 於 2012/3/20 16:32 發表

Just like a BUS :0)
如果買既話 
問下 Blackbird 有無性趣 case mod 做 九巴
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/3/20 16:44 發表
ITX 我中意E個多D....最衰唔係AL

CM
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/3/20 17:41 發表

有鬼用咩, 咁鬼肉酸
擺架九巴
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/3/20 17:58 發表

CM CASE 都banq?

CM 牛就話BANQ
隔音欠佳
天然系長髮眼鏡娘 最高