[硬件] 某台某D AMD Faildozer "diehard" fan.....真係無得救

某台某D AMD Faildozer "diehard" fan.....真係無得救

Faildozer 真係佢講到咁好
賣得就唔會 AMD 官網自己都改左推 APU 啦
AMD For Home
-> http://www.amd.com/us/vision/Pages/vision.aspx

Where is the "FX" Faildozer ?

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 siuba 於 2012/6/24 23:25 發表
做乜咁話自己..XDD
我唔撐 Faildozer 的
但係有D 人死都話 FX (Faildozer) 好過 i3
都唔知癡左邊條根
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012/6/24 23:40 發表
閣下唔算係AMD Die Hard Fans?
Faildozer  Die hard fans 肯定唔係
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Henry 於 2012/6/26 04:53 發表
BD 8C+GPU應該有行既,不過功率方面要壓壓。
95W左右應該有轉機,始終GPU較強。
95w 有 HD7750 級 + 4M (4C8T)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Puff 於 2012/6/28 20:46 發表

Roadmap 嗎? AMD 的 Roadmap 係呢年黎講係大改過黎,但未到連開始都未有既程度。
比人 cancel 左果 D Terramar 呀 Dublin 呀 Wichita 呀係存在過...
差左係乜野 stage 比人 左。

但其實有無 public roadm ...
唔知你係咩料, 所以你眼望我眼 都唔知講乜好
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Puff 於 2012/6/28 21:01 發表
順便講下小故事。
一年分四季,蛋糕分四份,核聚變發展都分四期。依家係即將結束第一期。自行對號入座.

我要 TRINITY 呀
天然系長髮眼鏡娘 最高