[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-16 01:54 發表

你去左邊

同埋你隱私較左咩
今晚維完先玩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

多謝 QC
送左隻細飛比我

努力運貨搵錢 Upgrade

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

QC 小心
印度洋變左危海
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂 , 裝完 Catalyst 10.12 , d 樹變晒打格仔
天然系長髮眼鏡娘 最高

Wakaka
找到短線財路

買羊毛 翻阿姆斯特丹 賣 , 就會有羊毛製品,  買翻d 製品
搭埋d 魚肉 過倫敦賣魚肉
每轉賺 $10K

多謝 QC 隻船 , 可以運多過之前 幾倍既量

跑多幾轉可以找一半數了
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂 , 臨入 海爾德 Green zone 突然被比私掠船奇襲   (NPC)
海域除左其他 PC 船係唔見有 NPC
做咩鬼會選我架

後面打過黎中炮, 12 個水手比佢打死左 3 個....
我比 QC 比我既 "停戰書"  , 竟然話 無效   *用左...*

頂佢個制 , 好在走得甩
低過最低水手要求, 好在走甩個下已經入左 Green zone 到港口 即刻入港
唔知黑仔定好彩了

d 貨又唔係貴野 , 魚肉都打 , 我帶得 1K 現錢
P 佢個 K
天然系長髮眼鏡娘 最高

WTF? 總督府無啦啦找我做乜?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-17 00:13 發表

我隻船一轉拉倒1400幾貨
我仲有2隻小號.. 平均來回安汶一次... 利潤有半億..
船頭商64+重卡瑞克..
小號商44+阿中排..
小小號商28
total� ...
我新仔黎架
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-17 00:14 發表
我今日過黎探服玩..
我應該一日就追倒dom姐..
我係荷蘭 ~ 英國間出沒
天然系長髮眼鏡娘 最高

Lv 7 / 6 / 4

見習冒險家 => 想轉商人
讀緊中學 商業
天然系長髮眼鏡娘 最高

leyland 你入左黎未
學校任務差一個人
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-17 00:37 發表
做商業.. 一定要轉左商先好做..
你e家會少左50% (定30? ) exp...  
我建議你學返一兩樣生產技能.. (除左造船)
有無好介紹
天然系長髮眼鏡娘 最高

正 , 150k saving now
天然系長髮眼鏡娘 最高

好窮頂
天然系長髮眼鏡娘 最高

今晚要跑到 200k
天然系長髮眼鏡娘 最高