[硬件] 已售!

引用:
原帖由 ngotto 於 2011/3/22 15:48 發表

送去時無連埋S/N list 比佢地sign back 咩
香港送過去報關個間 只會對 箱數, 唔會開箱的
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rai 於 2011/3/19 23:17 發表
Delta ServerPower 460W
我要!!

pm左聯絡
rai 少 , 今晚可以 trade
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lctang 於 2011/3/22 23:07 發表
$ 150 跟 GELID Tranquillo
你要塊板 ASROck A785GM-LE + Gelid Tranquillo ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

LKNim 今日 3PM 後可以 Trade
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebird 於 2011/3/23 13:08 發表

hv warranty?
應該完左保了
天然系長髮眼鏡娘 最高

LKNim 要唔要試機
要既話 可以上office 試
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 愚生 於 2011/3/23 14:04 發表
老婆都要賣真係慘!真陰公
最壞情況連美幸小鏡都要賣
天然系長髮眼鏡娘 最高

LKNim 你想我拿上 A Shop 定係 過我office 試機
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/3/23 14:17 發表

A shop旁個MTR得唔得
記得帶袋拿機
天然系長髮眼鏡娘 最高

最多一半數
但係條數都唔細啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

上寫字樓拿貨一回事
唔該唔好揚我係邊度做就得 w2
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2011/3/23 15:37 發表

我唔要板 要 散熱

得啦
是但, 要錢唔要貨

咁我賣板/config 比 kcwk
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebird 於 2011/3/23 17:40 發表
AMD Athlpon II X2 260
Zotac GeForce 8200 ITX
MINIX LX-01  w/ "200W" Case

how much, dom?

1) How long LX01 power supply is used?
2) MB can use X2 260?
3) CPU have original fan + warranty? ...
1. 買左接近兩年, 但係其實2010 年家中電視換左 HDTV 之後好少用(除左世界杯個陣用黎睇有線 )
2. Yes Sure , 塊板最高支援到 95W (我唔會建議你安 95W 落 LX-01 , 散熱配套唔夠頂的 !
3. 唔駛換風扇 , LX-01 係可以直上原裝扇的 , 粒 U 有盒 , Xander 保用 靚仔
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rai 於 2011/3/23 20:07 發表

sorry dom, 返工上唔到網, 睇唔到
你打我手機啦~ thx~
聽晚啦
因為今晚收工就回左家了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 sunyung 於 2011/3/23 22:47 發表
Dom 兄, 砌唔砌到多一部動物ITX比我玩下呀, THX
445+ ASRock A785GM-LE 主板 + 4GB DDR2-800 有人hold  (kcwk)
260 套有hold 住 (bebird?)

我睇下重有無未賣......
天然系長髮眼鏡娘 最高