[硬件] [AMD 愛好者系列 #75] $699 的Sapphire HD6770 512MB GDDR5

[AMD 愛好者系列 #75] $699 的Sapphire HD6770 512MB GDDR5

HD6700 系列清貨??

Comdex $699

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

張卡重要有 DisplayPort

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Test with A8-3870K BE
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012/1/29 17:41 發表
DOM 6850 值得入手嗎?
唔急用, 勸你忍下手先
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 patman 於 2012/1/29 17:47 發表

出到三 MON ?
Dual Mon OK , 但三mon 無試過
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 469394 於 2012/1/29 17:58 發表

請問 6950 邊個價位先好入手呀?
依家 $1700 左右其實 差唔多了
HD7950 3GB 要 $3500 或以上
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012/1/29 17:59 發表

你塊890GM PRO3 R2.0 仲起唔起手?

我準備換機
6770 唔係同上一代一樣咩 (5770)
賣走左好耐了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012/1/29 18:17 發表

話時話依塊板有乜缺點
以前塊780G 有BUG
無咩用就賣左
因為 Bulldozer 一出太差 就賣左
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012/1/29 19:14 發表
即係其他型號又冇減
原來代理有做512MB版?
btw,其實係咪打機先會用超過512MB..?
呢兩隻 做Promotion 清貨吧
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012/1/29 19:14 發表
即係其他型號又冇減
原來代理有做512MB版?
btw,其實係咪打機先會用超過512MB..?
打機都OK
唔開 AA 唔開盡 特效
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2012/1/29 19:57 發表
又 waste $$
又唔係你錢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012/1/29 20:14 發表
我都覺唔太值...
其實
我上年買過 HD5770 1GB GDDR5 (Amaze) 都係 $680
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012/1/29 20:18 發表

除非要fulfil power / thermal budget, 唔係HD6850好好多
睇下腦細 會唔會翻d 平霸 HD6850 先啦
之前最平賣到 $899 無人吼
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2012/1/30 11:01 發表
你唔係有張6670?
跟住又win左張乜乜嫁咩,又買~!?
未拿
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebird 於 2012/1/30 11:46 發表
non-gamer need to buy discrete display card ma?
office pc use hd4350
home pc use G840 on-board
No need , just use onboard is good enough
Unless you want to have Dual mon output

我識有人用 Core i5-2400 iGPU (HD2000 ?) 行 Dual Mon  @ Full XD 話Intel HD2000 唔惦
最後死死氣加翻張  HD5450, Intel  

天然系長髮眼鏡娘 最高