[硬件] Bye AMD

Bye AMD

Sorry, APU sux

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 註冊 於 2014/1/10 20:16 發表
自用
Yes why not?
AMD still like to overprice selling their APU
Why bother

Will sell A10-5700 and A85 ITX soon
Only use once

Someone PM me in FB ask me why I betrayed AMD
Sorry, AMD lied too much and over charge their APU

I am sick of it

引用:
原帖由 註冊 於 2014/1/10 20:51 發表
dom姐仲唔快D過隔離整個開箱post
Sure thing
But. I havent arrive home yet

引用:
原帖由 lctang 於 2014/1/10 20:46 發表
幾時美幸轉食
When that mb die

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014/1/10 21:03 發表
用咩野衰咩野
Wish your AMD rig burnt mb then

暫停砌新機住, 因為隻 Silverstone RVZ-01 下星期到
忍多陣
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我頂 , 唔記得原來B85 無 RAID  
AMD 我玩咁耐都有 RAID

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 potato 於 2014/1/10 22:44 發表
唔上i7
少左好多快感wor
多謝老細資助
ITX 用 , i7 我要 S 版
天然系長髮眼鏡娘 最高

B85 無得set
最低應該要 H87 / Z87

無計, Intel 一玩無得玩平
天然系長髮眼鏡娘 最高

隔離台比人PM 罵我出賣 AMD
駛唔駛呀
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2014/1/11 14:31 發表

消費者自由選擇

陰謀論:dom 姐你用乜死乜...你用煙唔通....
  華生你發現重點了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014/1/11 20:41 發表
你已經成為no.1 討論話題,被擺上台,吹水區
寫我 profile @ 大典 條友 有回
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Puff 於 2014/1/11 16:19 發表
講開又講
我醒起隔離台有人話指住我個 avatar 就知我係 AMD Fan 屎 (我認)
但我個頭像明明係寫住 AMD FX Hopeless

所以依家隔離台 D 邏輯思路好難駁得上,定係佢地覺得打者愛也
...
咁人會變架
有乜理由 只可以愛死一款唔轉得先?
錢係我辛苦自己賺 , 我點駛關佢地鬼事

我夠有講我買 FX-8300 , 無人理

[中央處理器][AMD愛好者係列 #101] 給AM3+ 的最後升級 - FX-8300

個post 兩星期先得個 7000 hit

你睇 i3 個post 唔夠一日已經過 4000

天然系長髮眼鏡娘 最高