[電子電玩] 星海爭霸2!!!!!!!!!

It\'s bout time !!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

好在我買左 SEA 英文版
60日內登記 Battle.net 可以連 US Server 打
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

遊戲畫面
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebe2803 於 2010-7-29 09:22 發表
此刻我淚流滿面\r

不過近月超手緊, 或者要下個月先買到...
等平d 先買啦
依家個價 ...... $48x 太貴了
天然系長髮眼鏡娘 最高

Blizzard 吋 Apple ?

"iPistol , Take your shot at life"

重有

StarCraft : Ghost 既 主角 Nova 會登場哦!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebe2803 於 2010-8-2 10:24 發表
唔知點解好多老外既 3D GAME, 男人點整都咁好樣, D 女就

記得以前玩 oblivion 整成幾個月裝成堆 mod 先整到個似人樣既女角出黎
鬼佬鍾意呢隻 Style 掛
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-7 14:39 發表
蟲族有一隻野好難對付

(一條巨蟲既物體,係地底伸個頭出黎撞我D兵, 佢條頸好長架,可以伸到好遠撞人,但佢係不能移動,只可以原地伏人地),

比佢打扣好多...我D人類步兵比佢兩三下KO一隻, 點對付佢地好呀...?
...
巨蟲個隻
等 Siege Tank (Siege Mode) 隔遠d打佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ccw 於 2010-8-7 16:12 發表
部機無能,玩唔起
你用緊咩機
StarCraft II 唔算大食
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-9 09:16 發表

我玩到去神族個度咋, 成個神族比 混源體控制既蟲族殺光晒,所有英雄都死晒...
我頂到差唔多殺左 2000 個Zerg unit 重要無晒 Vesper Gas 起唔到新 Void Ray / Carrier 艦幫手守......
成堆 Hybrid 衝晒入黎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 onehitwonder 於 2010-8-9 09:22 發表
上到戰艦有 mini game 玩

用 kb 好難玩 ....
Lost Viking ?
我爆左機
天然系長髮眼鏡娘 最高

好正常
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-17 09:34 發表

哈哈,我頂到最後卒之頂唔住

所有砲台都被打爆晒,其實蟲族無限兵力,我地點都係死路一條...

除非我地有無限能源

---------

依家我多數玩多� ...
得閒開埋 Cheat 開黎玩下頂到幾多蟲先
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-17 09:34 發表

哈哈,我頂到最後卒之頂唔住

所有砲台都被打爆晒,其實蟲族無限兵力,我地點都係死路一條...

除非我地有無限能源

---------

依家我多數玩多� ...
頭先再試過
就算有無限金錢都係最多頂耐少少死
2100~2200 已經好極限, 太多蟲 Mass Rush + Hybrid (幾隻 )
佢殺你十隻 你起唔到2 隻.......

佢空戰又有 Corrupter + 無限量 Mutalisk 專打 Area Damage
剋到正神族既 Carrier + Phoenix + Void Ray Combo
陸戰 唔好提......Zealot 起得慢 , 佢一大堆無限蟲海+無限 Hybrid ......
完全無得打的

======================
試左 Cheat
Instant Build + 200k $$$$ + 200k 氣
都係頂到去 2200~2300

後期就算有 Instant build 即起 都無用
太多 Hybrid + Mutalisk .... Void Ray / Phoenix 起完幾架 轉頭比蟲以量屈死

天然系長髮眼鏡娘 最高

StarCraft 2 依家開始 ban 用 Cheat 既玩家
留意 單機模式用cheat 都會 Ban Account
小心小心
天然系長髮眼鏡娘 最高