[硬件] 買左ICON 3870 [+左3dmark]

$599 有 可樂米 HD4850 Green
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 19990035 於 2010-10-5 19:09 發表

以後唔會再信果邊
btw 我用半個月再去no.1放$400可能有水魚
256MB HD3870 ??
買張 HD4670 512MB 慳電d 好過啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ccw 於 2010-10-5 19:13 發表

ATi HD 3850/48X0 are "god" cards in that forum,
You will be always able to find some nice buyers
Like me, bought a 2nd Hand 4890@$900(in Uwants) and sold @$1060 after ~half year ...
當年我張平入 HD3850 (HIS) 256MB 我玩完benchmark 好快賣得走
256MB 打機唔多夠用
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 19990035 於 2010-10-5 20:37 發表

係DDR3呀
行 DDR3 即係 HD3850 超頻版
HD3870 行 GDDR4 的先係真男人
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-10-5 20:41 發表
$399幾抵玩呀
同HD4850$599比
差價係50%

其實夠用就得,追CP冇用
除非個P係Effective Performance(即係你會用到既效能)
$10000俾張勁HD4850 1000倍既卡你係就係C ...
計高 C/P
個人覺得 HD4670 512MB / 1GB 128bit 算係幾好幾balance C/P 既卡黎
上一代類似既 C/P 有 HD2600XT  / X1950PRO / GeForce 7900GS

HD4850 都係很高 C/P 的
不過依家選擇唔多
我之前都有張 ICON HD4850 1GB
如果唔係唔夾 game , 美幸號用佢就發老皮唔開機我都唔會賣啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 19990035 於 2010-10-5 22:14 發表

512MB HD3870
我寧願買 4670
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-10-5 20:41 發表
$399幾抵玩呀
同HD4850$599比
差價係50%

其實夠用就得,追CP冇用
除非個P係Effective Performance(即係你會用到既效能)
$10000俾張勁HD4850 1000倍既卡你係就係C ...
不過你都講得arm
以佢個價位買黎打機用 ,
真係抵玩到無朋友
天然系長髮眼鏡娘 最高

OK la
天然系長髮眼鏡娘 最高