[硬件] 請幫忙推介高清手指, thx!

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-21 18:20 發表

多謝你的意見!
Dual 2 無得賣了
同埋 唔建議買
99% 已經無保了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-21 14:31 發表
靚聲就唔知
收得好既話

Magic-Pro ProHDTV Multi
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-21 15:19 發表
唔知呢隻會唔會好 D 呢?
ProHDTV Dual 3
http://www.magic-pro.com/product/other/ProHDTV_Dual3.htm
呢隻都 OK
8G75
不過你唔需要 Video In / Analog 之類 建議買翻 ProHDTV Multi
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2010-10-23 00:32 發表
which ati driver is the best to watch tv dom?
Win7/Vista => Catalyst 10.3 and above
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 01:23 發表
初步測試,
好似收得冇團購果支愛國者咁好。
但試試下我支室內天線又死左!
唔會掛
天線問題 ?

因為 收到內部測試報告係 Multi (蟹仔Chip) 係差訊號收得重好過 8G75
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 01:32 發表

都係用同一條天線同一個軟件。
MP果支有三四格,
支愛國者就滿晒!
而且支愛國者係順過支MP。

我依家覺得好似跌左三百幾蚊咁。
下?!!!
你咩軟件 + 用咩天線
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 08:44 發表

噚晚我都有試哩個。
我估唔到佢連愛國者都用到。
其實.......因為你安過 MP 既Driver
認到個 Hardware ID 咁解
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-23 20:34 發表
已經買過支室內天線,
試過晒都係支愛國者收得好 d 。
支 MP Multi 始終都係少過支愛國者一、二格!

但...........唔知點解我只係收到老� ...
Multi 我玩野到 搭巴士行緊用 Notebook 用跟黎支天線仔都收到
(Before Product Launch Pre-launch Test)
你有無移除左個 Driver 先

P.S. : 開賣之後 , Multi 係最少 "收唔到/收唔足台" 問題 既產品
只有 "乜都收唔到" (壞)

收唔足台 有可能訊號有關
你用第二隻手指又收爆
你有無試過用跟黎支天線仔 放窗口邊試下

*** 如果你唔介意的話 可唔可以講你住邊區 ***

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-24 01:22 發表

軟件咪用 Magic Viewer 同 TotalMedia 3.5 囉,
天線就用八仔室內天線。
咁奇怪
天然系長髮眼鏡娘 最高

天然系長髮眼鏡娘 最高