[硬件] 機已砌

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-4 22:22 發表

i5 760
Galaxy GTX460 1GB
Asus H55
Kingston 2GB X2
Corsair VX450W
WD Black 1TB 64MB
CoolerMaster 370
送CM 1200rpm fan(前面抽入)
Akasa 1200rpm fan(側板抽入)
超貧3 1500+- ...
Galaxy GTX460 1GB
風神版?

風扇嘈唔嘈
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-4 22:24 發表
裝咩Forceware好
HD點分割好
Forceware 258.96 / 260.89
唔好用Forceware 260.99  , 好鑊!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-4 23:13 發表
460點軟改465
460 無得改架
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 12:34 發表

禮拜二先有貨
點解唔要 MSI Cyclone
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 13:19 發表
6850差5多價
點睇
NO NO NO
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 13:17 發表

佢散熱同風神比邉個好D
Cyclone係開放式
對流做得5好會唔會差D
Cyclone 好d
靜得多
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 13:54 發表
其實H55邊塊好
買咗ASUS P7H55-M
因為主人家淨係識Asus
ASUS OK 啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 14:06 發表
Magic-Pro MP-H5GM-Ultra
好似幾正
No la
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 20:09 發表

開放式對流做得5好會唔會熱D
我驚要訂(TM砌)
唔會呀
我之前用 無咩改過case 通風
前入後出 + 側板入風之嘛

之前用 Galaxy GTX460 1GB 都係咁
但係 Cyclone 靜d 涼少少
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-5 20:12 發表

http://www.hkepc.com/4557/
我寧願你買 ASRock , 有 USB 3.0
天然系長髮眼鏡娘 最高