[硬件] 有乜好N記Display 推介?

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/12/3 21:31 發表
頂唔順ATI既綠屏
想換Display

而家用緊
PCI Express 2.0 x16 Radeon HD 4650

有冇高級少少既N記Display ?
GTS450 DDR3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 jackli 於 2011/12/4 08:46 發表
最緊要系low profile AND 最好唔洗插6pin
要 Low Profile 得翻 GT430 / GT440 DDR3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/12/4 09:42 發表

最好唔洗插6pin 啦
low profile冇乜問題,我用大箱(不過好多2 slot 咭..)

不過唔洗插6pin D 咭少見..所以不強求

昨天去灣仔(用FREE MTR 飛),見到全部都係580
今日出高登

(趁水魚節未到慢慢揀 ) ...
記得唔好買 MS_
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/12/4 12:05 發表

450 定550好D?

好似差不多價位
如果有 550Ti DDR3 就買 550Ti
但係老老實實快唔到幾多

最弊係你唔鍾意 ATI .........
HD6670 DDR5 係唔插電卡中最強
(某牌既免電版 6850 / 6790 我唔建議你用 )
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 469394 於 2011/12/4 12:14 發表
曾經我都想買呀!
我只會買 "AMD/NVIDIA" 官方出既 "免電版" 卡
例如 A 記既 HD6670 / N 記既 GTS450 DDR3 / GTX550Ti DDR3
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/12/4 12:17 發表

我就係用緊ATI 近排硬解綠屏先想換....換返ATI 冇左個意義
我以前嘈 A 記Driver 最勁 依家都全 A 記啦
真係無問題
你會唔會係撞 Codec + Windows XP
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2011/12/5 23:55 發表
如果諗住睇 BD N 記就
Blu-ray 3D 呢?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/12/7 18:21 發表

Win7

唔知點解
可能壞卡(都用左好耐下)
Time for HD6670 GDDR5
天然系長髮眼鏡娘 最高