[電子電玩] 換ITX 電腦做雞蛋盒, 要 H77 ITX?

引用:
原帖由 孔明 於 2013/4/3 18:06 發表

唔係唔夠力,問題係我張塊G45唔夾個mon
肯定係你個 MON 問題
Intel 點會唔夾野
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/4/3 18:23 發表
講抵可能zotac h67最平
淘宝都未必夠抵
唔好亂黎
Zotac 塊 H67 未必用到 Ivy Bridge
http://www.zotac.com/mx/products ... tion/downloads.html

有 BIOS Update 但係賣緊個d 有無up
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/4/3 18:32 發表

應該佢個唔係電腦芒麻
所以咪話 唔關 Intel 事
孔明仔用 點會出事 , 只會係其他野問題
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2013/4/3 18:37 發表

我有2500k大不了更新再用
2500K 好呀
不過提定你 ZOTAC BIOS 真係無咩野好 set
連降電壓都無 (至少 FM1 , FM2 APU ITX 都無)

我提定你係因為 某廠d 板試過真係擺黎新 U落去唔著

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2013/4/3 18:41 發表

我覺得係播緊高清先出事
我部pc係24hr 開住mce, 要睇電視淨係開著lcd就應該ok
不過問題就係:由熄mon再開mon,  intel 有事(g45), amd 5450會自己縮細影像,要由full screen 變windows mode又做到點對點, 唯獨nvidia冇 ...
N 記既話 6 系卡 , GT520 都 ok
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2013/4/3 18:55 發表

我孔明要揾人砌電腦
人地會話
"呢個肯定係孔明的陷阱!"
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2013/4/4 16:24 發表
用緊 2100T + H61 onboard 無孔明呢個問題
反而之前用 4200+  785G, 後尾再加 ATI low end 5系, DTS-HD 有問題
孔明唔係話佢電視唔夾咩
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2013/4/5 19:49 發表

都話左, 得既我就唔駛用GT520 , 放番出去執番一舊水都好
賣都唔值錢啦
天然系長髮眼鏡娘 最高