[硬件] 換 650Ti Boost玩唔玩到??

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/30 19:10 發表

要訂?
得一張 容不易賣左
你一係hold 住 聽日落去買
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/30 21:45 發表

但…………近排真係使左好多錢,
要透下先得喎。
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/31 01:49 發表

我落中央田買,再順口問下,係咪實價。佢平左29蚊,再賣埋兩隻game $200
最後$1279咋,如果4850賣得番300就仲抵
死人 AMD
最後引到我回心買 HD7790
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/31 09:52 發表

即係點?

LOR LOR 用 AMD
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/31 17:02 發表

咁你張7850會放嗎?
早D就可以賣比我..
未必賣
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/31 16:27 發表

我係十分支持 AMD cpu 的。
我屋企用過既 PC 全部都係 AMD cpu。
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/31 16:28 發表

琴日 pat pat 痕又唔見成四千銀鳥!
$4000 夠買一張
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2013/4/1 14:38 發表

剛剛去咗高登間漢科仔,
入面位四眼小肥哥哥仔好好相與。

不過都係冇 TOP 版!
Frankie
The same sales