[智能電話] 三叔手機

三叔手機

PLAN緊轉用三叔
GS II 又太貴
仲有咩機好揀呢??
要SUPPORT GPRS嘅, 多唔多機揀?

我就係唔識哩D嘢
去睇D機嘅規格
無寫有我就當係無架啦
人仔台都唔知有咩機好用 -3-
引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-10-18 11:07 發表

用人仔台??

今時今日有2G嘅手機,就幾乎一定support;
你反而搵部唔support嘅都幾難…………

GS係咪即係 i9000 ??
引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-18 16:06 發表

咁就 GS la

都唔靚嘅
引用:
原帖由 於 2011-10-18 15:03 發表
我賣部I908比你啦
保存得非常靚仔

引用:
原帖由 setohoho 於 2011-10-18 15:39 發表
我有部花花地 i9000
電池蓋有3隻色 - 紅, 白, 藍

電池 3舊:
大電 + 黑蓋 2700mAh
原裝電 x 2 1500mAh

火牛 x 3 (原裝 x 1; charger+usb cable x1; momax 牛x1)

有興趣麼? ...

白痴一問
gprs 同 edge 有咩分別?

咁人仔台用唔用到先
我其實係驚轉咗機上唔到網

突然醒起
上返PEOPLES個網站, 睇佢有咩機賣
咪知部機啱唔啱駛囉
哩個logic得唔得

我不嬲都慢慣咗架啦 :shakehand
引用:
原帖由 lorym 於 2011-10-18 17:16 發表

上到網,
但妳唔好預佢好快囉。

gdge又係乜
引用:
原帖由 lorym 於 2011-10-18 16:26 發表

EDGE提供了一個從GPRS到第三代移動通信的過渡性方案,從而使現有的網絡運營商可以最大限度地 利用現有的無線網絡設備,在第三代移動網絡商業化之前提前為用戶提供個人多媒體通信業務。 由于GDGE是一種介于現有的第二代移動網絡與第三代移動網絡之間的過渡技術,因此也有人稱它為 “二代半”技術。EDGE同樣充分利用了現有的GSM資源,保護了對GSM作出的投資,目前已有的大部 分設備都可以繼續在EDGE中使用。EDGE能提供三組業務:EGPRS業務:最大速率點384kbps48kbps/BP; T-ECSD業務:透明增強型電路交換業務,最高速率點32kpbs/Bp;NT-ECSD:非透明增強型電路交換 業務,最高速率點28.8kbps。

己所不欲...
引用:
原帖由 於 2011-10-18 17:21 發表

換左GS2後
部I908丟空在家