[硬件] 與APU刷身而過...

與APU刷身而過...

最後可能都係買zotac果塊前朝產物K625.....
佢送wifi實在太抵..... 雖然唔知咩chips.. 如果係垃圾既我仲可以買張intel 插落去..
佢又有6個usb port ...
其他E-350板真係冇塊買得落手...

ZOTAC果塊e350又冇得賣..

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-24 11:29 發表
Wait for Socket FM1 ITX la
貴+耗電..
我拎黎做router 炸..

冇卡係手真係好麻煩.. 想係newegg 買都唔得

引用:
原帖由 62561 於 2011-9-24 12:32 發表
買nano-AD10啦..
OVER BUDGET

e.. 仲有ASUS E35M1-I Deluxe wo..
可能又有d變數..
下星期5放學就會去買..

試左clearOS先.. 唔得既話唯有迫住用windows 7

引用:
原帖由 lctang 於 2011-9-24 14:16 發表
個 GUI 唔難用 同一般router無咩分別...
唔好唔記得板要有2個 lan port
點解要2個lan port? 唔可以直出wifi signal?

引用:
原帖由 469394 於 2011-9-24 14:37 發表
ASUS F1 ITX & a8-3800 快 D 出 la
FM1 對我黎講都係太熱太耗電.. E2-3200 都65W.. 咪玩啦..
我拎黎做router炸..
如果有出c-50.. c-50都夠了...

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-24 16:49 發表

Idle 3x W
點都高過E-350

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-25 00:28 發表

Atom 同 E-350 差唔多
如果講你諗住買既 Athlon II / Turion II Notebook based ITX
其實同 APU FM1 Idle 分別不大
應該買華仔e350..

引用:
原帖由 lctang 於 2011-9-25 01:30 發表

唔得

xDSL >> Lan0 >(pc)> Lan1 >> switch / ap

pccw200M >> Lan0 \
                                 +--(pc) >> lan2 >>switch / ap
HGC 100M >> Lan1 /

Linux 個 wifi 唔係咁成熟 ...
咁即係迫住用windows 啦?

我最最最主要目的係拎黎做wireless router..
隻655 e家每15分鐘自己reboot一次

咁我咪即係正正經經買隻ROUTER 好過?
但我又要拎黎收email..

算.. 都係砌左出黎先...
反正lan card 我有...