[智能電話] Android好難copy and paste

一D都唔難,我係交場無數咁多C&P
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 shirleyee 於 2012-1-13 15:59 發表
 用apple唔駛zoom都篤到落去,android!?算把啦放大都篤唔到
我都係唔駛zoom都篤到wo 人既問題
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

Android copy and paste 已經簡單到無可再簡單
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:13 發表

就係簡單到感受到設計者完全唔經大腦...

一個3.5-5" LCD,resolution又越來越高,第一下tocuh,真係會篤得中?
篤唔中又點樣幫個user補飛?
又點樣提高手指touch and select o既準確度?

v4.0我未玩,唔插住,2.3個C&P都係九流 ...
一篤落去,會自動放大文字位,好難篤唔中wo
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:19 發表

前前後後,睇通睇透
同你一樣,不過再放大D
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

咁樣 同用ip差唔多
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:38 發表

你試下去Mail....
一樣係咁放大乍
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 bebird 於 2012-1-13 16:38 發表

HTC function?
唔知呀
不過我IP(T太)同android都用過,最後都係用android
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:48 發表

你試下先啦,特別write mail o個陣
試左,係一樣wo,係所有有文字既就有呢個fun唇

大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-1-13 16:53 發表
我想問andorid版吹部唔可以直接係下面回post既...
可以
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 17:01 發表

我仲可以咁樣...
同埋我選select,佢會自動hightlight到下一個標點/空格前
一樣有,可以簡hightlight一個字,單句,整編
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

其實用黎用去都分唔出iphone好用D定android好用D,我唔用iphone只係唔想周街一樣款
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 17:19 發表

唔想撞款,請拎部GH337,或者StarTac
當年
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長