[智能電話] 終於諗住出gs2

個人意見
IPHONE4 好用過GALAXY S2
同埋,而家IPHONE4已經要蝕錢走人, 會唔會唔係咁"化"算呀...

引用:
原帖由 於 2011-8-5 22:42 發表
411x18=7398
ip4機價4480
你要預繳
但用信用卡有得18個月分期
pccw每個月又會回贈返機價個價錢
4480/18 =248.9
411-248.9 =162.1
所以每個月你只要比162.1就可以無限上網
ip4依家賣返出去有$4970
絕對夠你買部新gs2 ...
GS2 < = $4970?

Samsung QC 唔太好, 如果你唔係同D細舖熟, 我建議你唔好貪平
我買個陣, 開過3部, 3部都有事
1部有死點
1部相機有個印
1部個MON入塵

引用:
原帖由 於 2011-8-5 22:57 發表

我用開samsung
sofar無咩問題
同埋我fd買左
我帶埋佢去check機

歡迎加入SII 行列

引用:
原帖由 於 2011-8-6 00:30 發表

我又唔係islave
唔換佢仲有咩值得換
用iphone唔一定等於就係islave ...
唔用佢,你可以等呢部

Samsung Galaxy SII Hercules

引用:
原帖由 於 2011-8-8 01:28 發表
我個kies用唔到
一插usb連部腦就話要cdc同mtp driver
how can i fixed it :(
正常裝左kies 就會有埋driver , 你試下所有野delete曬佢來過

你手機有冇set左鎖 ?有就要release佢
同埋要禁home button 去 有個usb 插頭既畫面先

引用:
原帖由 於 2011-8-8 17:46 發表

咩都試過
唔得
我試過係winxp同7行過
winxp 真係load 好q 耐都唔得
win7就可以

你試下係另一個win 7既pc 睇下有冇呢個issue

你kies 係用邊個 setup?
Kies_2.0.1.11053_99.exe or Kies_2.0.2.11071_128.exe ?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-8-8 17:54 發表

有冇試過第二部電腦?
我都試過有部手提電腦點搞都連接唔到。
我都係
Lenovo x61 (2Ghz, 3GB Ram) +winxp = 等到聽朝