[智能電話] 吹部 docomo◆GALAXY NEXUS SC-04D 團購 - 有一部現貨

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 14:46 發表

can install Galaxy Nexus HK baseband (if available)?
有,膠登有個post有人放左個港版ROM...
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 kcwk 於 2012-3-20 15:49 發表

我無ac, 唔知係邊度可以搵到
你用Google search下,自然搵到條DL link。
各位吹部友多多保重!

$2800會有幾多人有興趣?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:03 發表

幾時到機先
要花功夫去search同落bid,而且要等代bid寄過來,預計都要兩個星期多。

講真,如果你地自己識搞,可以是但搵間代bid,入訂金自己bid,可能再平d添!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:24 發表

你講到咁, 好似拆緊LC招牌喎
No.1好多人講緊,都唔係咩秘密,咁大家分享下,冇乜所謂啦!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:30 發表

而家臨介點都去到成25000先bib到
LC同河本真係覺得成本內解決得到?
我之前幫人22500-23000 bid到,之後見有幾部22000成交左添!
我搵果間代bid,計埋服務費、運費,估計28000內埋單,以0.95算,$2700內應該問題不大。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-3-20 16:33 發表
就算冇 bandq
可能會話你 匯率ontop HK$1 食水深 ..
好多代bid都係0.9X
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:50 發表

我望過下, 而家差唔多即食價最平都25000, 開始炒起上黎
3XXXX即食價已出現
即LC差唔多27000內就要買到
上次bid過後有少少發現(心得),不過未完全證實,但應該有機會24000內bid到....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:54 發表

亞馬遜25300
&3XXXX即食價 nobody wanna touch ga la!
試諗下,日本市場大過香港,佢地去Docomo綁plan當續約,將部機轉賣就可執成倍,何樂而不為。 你見果邊Yahoo長期有人放就知乜事啦! 搶唔到咪等下囉,使乜用到27000去搶呢?!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:58 發表

Yup, same as what many ppl did in HK. Get IPhone contact and sell the phone. but some brother said docomo promotion will be ended this month
我見有同一賣家連續賣幾部,你話佢係咪普通電話用戶?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 17:09 發表

in yahoo, many are 25000 yen (eat price), so should be no problem la!
if can bid, i think it can still get it at around 24k yen gei.
你講得冇錯....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 17:11 發表

no.

seems u hv much experience. see whether u can help me our not..
i registered in yahoo jp auction, need jp phone number? i wanna try to buy some japan only toy
我淨係知d人去amazon.jp買,就用tenso,有日本地址。

yahoo.jp要日本電話,我就唔知點,因為你要同個賣家商討過數等問題....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 17:17 發表

he asked me, not himself.
he has relatives in jp
咁咪入佢日本親友個電話囉!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 18:30 發表

for u, maybe lc can give u extra quota
特殊關係?!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 lctang 於 2012-3-20 19:18 發表

backup OK ??
你作為第十一兵,點可以咁對待鱷姐。
各位吹部友多多保重!