[電子電玩] [OpenTTD/Locomotion] 無聊下玩左成日 OpenTTD

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2010-5-24 13:57:
我試過玩 發現除左開頭果 1,2 年之外... 只要一個人玩冇人同你爭 冇人靠害, 整翻幾條好賺既路線 好似煤果 D, 好快就印銀紙, 唔係狂填海 / 起隧道 / 起城好幾難用哂佢 = =

果 D 日本 MOD 既樓真係比原版好睇好多 ...
呢個日本mod可以令個城既人口起相同大小之下有更高 , 變o左易玩d

你張MAP點gen. 出黎? 幾好睇咁

引用:
Originally posted by dom at 2010-5-27 22:40:

你要既可以 Upload 上黎
upload啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-27 17:05 發表
30K production achieved

Triple-channel Goods Line証明係自殺的行為
未夠我癲

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-10 20:12 發表
https://docs.google.com/leaf?id= ... MyMmIy&hl=en_US
UPDATED

洲際鐵路 分區局部開放了 , 會以現在既走線做主幹 , 連接其他 城市群 ...
你呢張MAP gen 得幾靚喎

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-20 21:58 發表

起到連埋, 再剷走中間果部份
其實唔洗咁做

ps: 注意下 shortcut key

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011-8-21 12:32 發表

但太大會LAG

P.S 呢度有冇人好似我咁玩32bit 版openttd?

求詳情
按住 Ctrl 黎起 , 起完會比你揀周邊邊個站

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-21 13:31 發表

唔大, 當你同 QC / XT 玩過 online 連線 OpenTTD 就會覺得呢d 係常見size
可以用盡 64 格 , 但玩到你癩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-10-5 18:37 發表
33K
無塞車?