[智能電話] 31-12-2011 蘋果交易現場 2012 大貨將至

有冇人可以報個價??同埋黎緊係咪會有好大lot貨返黎
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 alanhi 於 2012-1-5 23:51 發表

因為聯通發售價RMB4988,對返港紙有61xx
i see
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

開賣題示個app叫乜名?
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-6 21:04 發表

iPhone 4S 開賣監測程式 ??
唔多啱洗wor

人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 XT 於 2012-1-6 21:44 發表

check Apple Online Store 嘛 , 佢呢個work架喎
ok
人或加訕 心無疵兮

頂佢個肺...佢錯左track ID....我要打去apple度XY佢
或者有冇e-mail?
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 XT 於 2012-1-14 19:12 發表

X2
我問DHL個靚女:下! 你搞清楚個地址WOR!
佢:件貨係入沙田!
我:OK!
佢:你打去APPLE問啦,今日已經有三個客係咁
我:你一個人聽左三個?
佢:係!(我心諗,呢次肯定大亂)
人或加訕 心無疵兮