[硬件] 花畫面

咩板,睇下你唔要的話我可唔可以買返
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by T12 at 2010-5-9 12:24:

bid左DFI塊P45細板,不過唔知幾時有空玩
如果係G31轉P45板,便唔便重裝os?
XP的話我有計....
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by T12 at 2010-5-9 23:06:
R頭!係Asrock就花畫面,係DFI就唔夾Ram
係咪DDRII.??洗唔洗借d比你??
似ram有問題
引用:
Originally posted by bebird at 2010-5-9 16:58:

XuperXP?
no...只係個小patch uninstall d driver
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by T12 at 2010-5-10 07:45:

有兩條,拆走其中一條就OK

換左板就咁開機就OK, driver都唔使重裝
咁可能係RAM...
人或加訕 心無疵兮

DDR2我有 3GB係度...有需要開聲
人或加訕 心無疵兮

我都要拎對DDR3 去補...kingston 代理係邊?
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by qcmadness at 2010-5-14 19:37:

Viewking or Synnex?
Viewking
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by T12 at 2010-5-25 18:09:
己經證實死mon
T神買幾多隻24"???
人或加訕 心無疵兮