[硬件] Intel D945GSEJT Profile Fanless Atom Mini-ITX Board

Intel D945GSEJT Profile Fanless Atom Mini-ITX Board

有沒知.. 聯強賣緊幾錢?..........

有沒人有興趣 . .7百幾左喎!.
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-3 09:19 發表

得條 pci 槽咁大把
PCI-E MINI  及 內置12V DC-ATX POWER
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-3 15:51 發表

小弟一定無興趣
等 JW 890G ITX ?
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-3 17:10 發表

到時睇下什麼賣價先算囉
我想收塊AMD ITX 喎    幫你套現
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-3 18:23 發表

都係果句, 到時先算 la
有咩AMD ITX 揀?
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-8-3 18:54 發表

我塊GA-2AIEV-RH、
唔好意思.. 我粒係SEMPROM 140
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-8-3 21:15 發表

J&W 785G 算啦
有興趣.. 我等緊785G 放板潮.. 到時實好多人放板
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 19990035 於 2010-8-3 22:51 發表

你唔係有塊zotac咩:shakehand
一塊唔夠用 越多越好!  ZOTAC 6100EE + ZOTAC 630I + MP-NC81 + (差一塊PCI-E X 4 以上) 就完美

一部 SERVER 一部租俾人 一部房 一部廳
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-4 09:12 發表

set 做 20權限
衰人......
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入