[硬件] [徵求] 輕便"手提電腦" 最好係少用及女仔機!

[徵求] 輕便"手提電腦" 最好係少用及女仔機!

[徵求] 輕便"手提電腦" 最好係少用及女仔機!

"輕便"手提電腦 最好係少用及女仔機!

ATOM 或其他INTEL CPU 最好1.4 KG ~ 1.KG 重量

價錢1XXX元

LENOVO  > 東芝 > 富士 > ASUS > 三星 > ACER > MSI >

咩OS 咩RAM 咩硬碟 咩CPU 有沒盒 幾成新  仲有沒其他野跟? 十分有興趣.... 一定會回覆!

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-6-6 04:13 發表
好大貪

1手無乜可能
2手都有難度
我沒咁貪..  其實只係想買部ATOM 機 N280  我諗應該可以   何況全新ATOM 機都係2000元正!..
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-6 04:49 發表

二手私下「老友價」轉讓就或者得;
三唔識七網上徵求,真係難D了………

P.S.
當年我部玩左大半年嘅MSI U100,千二蚊讓左俾同事。
吹部勝在朋友多!
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

有興趣賣既請PM 謝謝
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

被人 Item 2 backup eat 左!

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 crocodile... 於 2011-6-6 03:20 發表
1K買聯想?!..........................妄想咗少少和...............
你地誤會左我
你.. 睇錯左.. 我無話1K 收... NETBOOK ! 一直都係1XXX元收!
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-6 10:02 發表

隨著呢年乜pad物pad盛行,
我相信唔少人部NB/Netbook 已經晨早打左入冷宮………

有心搵嘅,應該都有D機
買到囉.......
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入