[智能電話] 部CENTRO 開始壞壞地...

唔知acer liquid metal好唔好玩?

PS:死等dual core、android3.0、4G 份子

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-27 10:03 PM 發表
今日去SMV 睇FLIPOUT..
發覺部機的resoluation 好低
d 中文字出晒狗牙
比起我部centro 更差
我的感覺好似返回treo 600 年代
個mon 得160 x 160 般  :fear ...
defy有喎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 12:18 AM 發表

但我又唔想買部太貴的機械人..
不過..
1. FLIPOUT 有QWERTY 但res 太低..
2. 舊金山 res 較好但沒有QWERTY
3. SONY X8 就得個平字, 但速度..唔好同iPT4比,
連� ...
要QWERTY真係得HTC Desire Z同motorola milestone(ms遲啲有2.2update或者等到菊花爛嘅milestone2)

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-12-28 04:29 AM 發表

MS2真係等到小泰利也謝了.....

宜家DEFY超級滿意

MS2出?唔考慮LU
最唔滿意moto升級咁慢仲要無保證,
唔知係唔係亞洲區離佢核心美國太遠

引用:
原帖由 tamalemon 於 2010-12-28 03:37 PM 發表

Android根本就係永遠冇完整既產品

Nexus One, 親生仔, distribution  network唔掂, hardware未盡完善

Milestone 雖然老闆企係人地台上, 本來已經慢, 但原來唔 ...
android搞到咁嘅田地...真係
最受惠就係廠商、零售。
如果玩家真係想跟得住進度,真係過幾個月又要trade-in

最新消息:
1.samsung屈服左用n記隻tegra 2,唔用自家隻dual core,睇黎都係統一硬件方便升級

2.有Honeycomb嘅播放程式流出,相傳Honeycomb會係3.0

希望歸一化(但各廠適度自由改動)可以成事,我等...