[硬件] 求 3.0 card reader 推介

引用:
原帖由 SilverLake 於 2013-7-10 12:56 發表

MTR fare 都 10蚊8蚊

Time cost variable (mini wage 30/hr)

買過隻
呢D野梗係叫老豆去做
搭車$2
時間佢又大把

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-7-10 14:30 發表
我...
http://item.taobao.com/item.htm? ... id=12462323632&
http://item.taobao.com/item.htm? ... id=17369777574& 要1米
加埋兩件..
...
各一
等如68人仔
但好似買滿39減5蚊
i.e. 63

OK?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/7/10 14:03 發表

1/F new phace?
Yes

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-7-10 15:07 發表

各一
等如68人仔
但好似買滿39減5蚊
i.e. 63

OK?
Ok

arm arm 搵翻單
今年6月買 $135 @ Transcend 專門店買的

P.S. : 條 USB 3.0 線真係好鬼短

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-7-10 18:34 發表
arm arm 搵翻單
下次去搵搵先

引用:
原帖由 tat0801 於 2013/7/10 18:39 發表

下次去搵搵先
可能 Transcend 香港唔多人識.....
台灣牌子 我之前都用佢d Card Reader , USB 2.0 年代整過一次 等左兩個星期換左隻全新 (個陣翻 SSP 所以保養咁近無所謂)

老媽子部機我都買左個平版比佢
有隻淨讀 SD Card 類既 $8x only
香港都賣呢d 價, 又有保用 (佢寫保用兩年)
駛鬼淘寶運黎運去又運費又輸匯率咩

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 小Ray 於 2013/7/10 12:20 發表

Reader壞左你會請假去保佢?
我有
個陣翻SSP 有隻 Transcend USB 2.0 Card Reader 壞左
見開左專門店就拿去整

兩個星期後通知我去拿 換左隻全新 新model
原本係藍色 Card Reader 淨係讀到 SD 讀唔到 SDHC , 變左 Free Upgrade 做讀到 SDHC 既
只不過係粉紅色  

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-7-10 18:05 發表

Yes

aiya
頭先經過,人都冇個,又一個價錢泜都唔見,企左兩分鐘唯有走人

早知冇去錯再等下啦

引用:
原帖由 dom 於 2013-7-10 18:34 發表
arm arm 搵翻單

P.S. : 條 USB 3.0 線真係好鬼短
用梗 幾快

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/7/10 19:40 發表

aiya
頭先經過,人都冇個,又一個價錢泜都唔見,企左兩分鐘唯有走人

早知冇去錯再等下啦
其實門市佢主要serve 腦場舖頭拆貨
所以 有時係唔見人  
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 10/7/2013 06:42 PM 發表

可能 Transcend 香港唔多人識.....
台灣牌子 我之前都用佢d Card Reader , USB 2.0 年代整過一次 等左兩個星期換左隻全新 (個陣翻 SSP 所以保養咁近無所謂)

老媽子部機我都買左個平版比佢
有隻淨讀 SD Ca ...
用緊佢果隻P8
USB2.0 無得輸 抵用
Hi~

引用:
原帖由 小童 於 2013/7/11 23:03 發表

用梗 幾快
抵玩
天然系長髮眼鏡娘 最高

我都用緊 Transcend 呢隻3.0 Card Reader
都係喺SSP嗰間專門店買,冇記錯買嗰陣價錢應該貴少少,冇135咁平
違法之都
就是香港

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1981280