[硬件] 煙頭人請進

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-4-10 13:28 發表

咁樣會唔會唔平衡?

Intel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1245V2 3.4GHz with HD Graphics P4000 (8M Cache,LGA 1155,22nm) BOX 盒裝        HK$ 2176

ASUS P8H77-M H77,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/ ...
咁不如 K?

引用:
原帖由 sniperX 於 2013/4/10 12:57 發表

yes

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-4-10 13:28 發表

咁樣會唔會唔平衡?

Intel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1245V2 3.4GHz with HD Graphics P4000 (8M Cache,LGA 1155,22nm) BOX 盒裝        HK$ 2176

ASUS P8H77-M H77,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/ ...
主要上綱用.

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 13:39 發表

主要上綱用.
所以咪唔使i7 K 超頻果d囉!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-4-10 13:42 發表

我覺得果四個假core 快唔得去邊
i7快都是因為超出來(如去到4.5), 才感覺得到

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-4-10 13:42 發表

正經d, i5 3470+牙石P8Z77-M得唔得.

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 13:45 發表

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 13:45 發表

呢塊板,之前見到No.1 二手區好似有人放,有保至2015年。
各位吹部友多多保重!

引用:

P8Z77-M 真的唔洗買咁貴 wor
佢呢個價 Z77都買到了

引用:
原帖由 fish! 於 2013-4-10 13:52 發表

P8Z77-M 真的唔洗買咁貴 wor
佢呢個價 Z77都買到了
Any recommend for Z77?

BIOSTAR Hi-Fi H77S
(BIOSTAR 獨家研發 HiFi Series Mother Board 提供玩家級音響效果)
$799

找找下見到呢D野, 我都唔知係乜?

不超Z77多9魚

引用:
原帖由 fish! 於 2013-4-10 13:57 發表
BIOSTAR Hi-Fi H77S
(BIOSTAR 獨家研發 HiFi Series Mother Board 提供玩家級音響效果)
$799

找找下見到呢D野, 我都唔知係乜?

不超Z77多9魚
獨家研發

不過,生物星始終冇咁熱門,二手價可能賤好多。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 sniperX 於 2013/4/10 13:45 發表

Good enough , get 128GB M5S

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013/4/10 13:59 發表

獨家研發

不過,生物星始終冇咁熱門,二手價可能賤好多。
Well if this post is last year , I will say yes
But now, good luck to use their service center as
Its unmanned most of the time

引用:
原帖由 sunyung 於 2013/4/10 13:00 發表
唔試M5P?
I have 128GB M5Pro and 256GB M5S
I rather pay less and get bigger size