[硬件] 換 650Ti Boost玩唔玩到??

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-29 13:41 發表
甜羊你部機 用咩case
我個部係 Lian PC-A04 同 Silverstone SG-02 都係剛剛好
Windy ZR2000

http://www.freewebs.com/elpibe10/mypcs.htm
Same one ?
人地擺張 GTX670 都得
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 29-3-2013 02:24 PM 發表
http://www.freewebs.com/elpibe10/mypcs.htm
Same one ?
人地擺張 GTX670 都得

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/29 14:26 發表

Lor Lor 唔係已經用緊咩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 29-3-2013 02:34 PM 發表

Lor Lor 唔係已經用緊咩
我講話換卡都講左成三年啦.............結果都係未換!
先前想買GTX 670 DirectCU II,
點知又冇貨!

我得7750

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-29 10:21 發表

哩隻咁多人玩既遊戲 N 記竟然冇做野?

我仲以為得蘿拉係咁添!
遊戲的自動最佳化
想要知道玩遊戲的最佳設定為何? GeForce Experience 會幫你弄清楚。GeForce Experience 可以讓玩家連上 NVIDIA 的雲端資料中心,根據 PC 配備的 CPU、GPU 及顯示器下載最佳遊戲設定。最佳設定能在最大限度提高畫質的同時,依然維持一貫的效能水準,讓玩家可以獲得最棒的體驗。內建的互動式截圖觀看器可以協助玩家更加瞭解每一項設定及其好處。
http://www.geforce.com.tw/drivers/geforce-experience

引用:
原帖由 小童 於 30-3-2013 08:29 AM 發表

遊戲的自動最佳化
想要知道玩遊戲的最佳設定為何? GeForce Experience 會幫你弄清楚。GeForce Experience 可以讓玩家連上 NVIDIA 的雲端資料中心,根據 PC 配備的 CPU、GPU 及顯示器下載最佳遊戲設定。最佳設定能在最 ...
返屋企試試先。

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/29 14:38 發表

我講話換卡都講左成三年啦.............結果都係未換!
先前想買GTX 670 DirectCU II,
點知又冇貨!
一陣過 SSP 幫你問下
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-30 12:40 發表

一陣過 SSP 幫你問下
查實 Boost有得賣未?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-30 12:49 發表

查實 Boost有得賣未?
GTX550 Ti boost / GTX660 se賣$1400
HD7790賣$1100

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-3-30 12:52 發表

GTX550Ti boost / GTX660se賣$1400
HD7790賣$1100
即係650Ti Boost 唔抵買???

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-30 12:55 發表

即係650Ti Boost 唔抵買???
No
GTX660 se is faster

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-3-30 12:56 發表

No
GTX660 se is faster
不過市場上似乎比較少660se 選擇喎。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-30 12:59 發表

不過市場上似乎比較少660se 選擇喎。
GTX650Ti boost係奄板660
所以我叫佢做660se