[硬件] 換 650Ti Boost玩唔玩到??

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-30 12:55 發表

即係650Ti Boost 唔抵買???
岀BF4買card都未遲

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-29 14:38 發表

我講話換卡都講左成三年啦.............結果都係未換!
先前想買GTX 670 DirectCU II,
點知又冇貨!
我用緊msi 670 pe,夠唔夠玩全開?mon只係去到1600x1050

我張卡都2年了..

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013/3/30 12:49 發表

查實 Boost有得賣未?
有現貨
一陣落 SSP
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我係小馬馬就買 GTX660
依家我用緊 玩game 不知幾好
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-29 10:15 發表

咁我好你少少,
我仲用緊gtx275!
講話換卡咁就講左成三年都未換到!
我仲用緊AGP咋
HD3850 / HD4670

引用:
原帖由 62561 於 30-3-2013 02:26 PM 發表

我仲用緊AGP咋
HD3850 / HD4670
唔打機就冇乜所謂啦。

講D廢話先,換左7850後,玩BF3
冇改過SETTING,發覺順左好多,D人行同埋開鏡都順左好多

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/30 15:34 發表
冇改過SETTING,發覺順左好多,D人行同埋開鏡都順左好多
Sapphire HD7850 2GB Dual X Fan $1,499

引用:
原帖由 toby 於 30-3-2013 03:34 PM 發表
咁你先前用邊張?

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/29 14:38 發表

我講話換卡都講左成三年啦.............結果都係未換!
先前想買GTX 670 DirectCU II,
點知又冇貨!
Have stock wor Lor Lor
Go SSP buy now

引用:
原帖由 dom 於 30-3-2013 05:32 PM 發表

Have stock wor Lor Lor
Go SSP buy now

邊間?
幾多錢?

但……………………近排洗咗好多錢喎。

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/30 17:36 發表

邊間?
幾多錢?

但……………………近排洗咗好多錢喎。
Hornington

引用:
原帖由 dom 於 30-3-2013 05:42 PM 發表

Hornington
佢仲有賣華碩高皆卡咩?

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/30 17:44 發表

佢仲有賣華碩高皆卡咩?
佢地係 ASUS 代理........
天然系長髮眼鏡娘 最高